تعویض رینگ و ساپورت های برج جذب برای اولین بار در پالایشگاه فجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
14 آگوست 2023
دیدگاه ها:
14020523

در راستای پایداری تولید: تعویض رینگ و ساپورت های برج جذب برای اولین بار در پالایشگاه فجرجم مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم گفت: با توجه به خوردگی شدید رینگ و ساپورت های برج جذب واحد های شیرین سازی این شرکت و تهدید پایداری تولید، موفق شدیم برای اولین بار اقدام به تعویض این رینگ ها کنیم. به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید محمد مهدی هاشمی تصریح کرد: پس از بررسی و مطالعه طولانی ودقیق این پروژه ، تعویض رینگ و ساپورت ها در دستور کار فعالیت های پالایشگاه قرار گرفت و اکنون این کار با موفقیت به پایان رسیده است. وی اضافه کرد: الودگی برج ها در زمان عملیات جوشکاری، گرمای شدید و تاخیر در انجام تنش زدایی به دلیل ضرورت تحلیل تنش و تاخیر در تصمیم گیری مشاور و نتایج به عنوان مهم ترین چالش این پروژه بود که خوشبختانه هیچ کدام مانع کار نشد و با رعایت تمامی استانداردهای لازم، کار به پایان رسید. مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به اهمیت برج های جذب برای پایداری تولید گفت: هر کدام از واحد های شیرین سازی دارای یک برج جذب آمین می باشد که عملیات اصلی شیرین سازی گاز در این برج ها انجام می شود. وی ادامه داد: این برج ها دارای 32 ردیف سینی میباشد که هرکدام از این ردیف سینی ها بر روی رینگها وساپورت های فلزی که به جداره برج جوش خورده است سوار می گردد و از آنجا که با گاز های اسیدی در تماس می باشد دچار خوردگی و فرسودگی شدید می شوند. مهندس هاشمی تعمیرات اساسی ایمن و با کیفیت را، لازمه پایداری تولید در فصل زمستان دانست و تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته انشالله تعمیرات اساسی در این شرکت با اطمینان بسیار بالا و در زمان مقرر به پایان خواهد رسید.

در راستای پایداری تولید:

تعویض رینگ و ساپورت های برج جذب برای اولین بار در پالایشگاه فجرجم

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم گفت: با توجه به خوردگی شدید رینگ و ساپورت های برج جذب واحد های شیرین سازی این شرکت و تهدید پایداری تولید، موفق شدیم برای اولین بار اقدام به تعویض این رینگ ها کنیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس سید محمد مهدی هاشمی تصریح کرد: پس از بررسی و مطالعه طولانی ودقیق این پروژه ، تعویض رینگ و ساپورت ها در دستور کار فعالیت های پالایشگاه قرار گرفت و اکنون این کار با موفقیت به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: الودگی برج ها در زمان عملیات جوشکاری، گرمای شدید و تاخیر در انجام تنش زدایی به دلیل ضرورت تحلیل تنش و تاخیر در تصمیم گیری مشاور و نتایج به عنوان مهم ترین چالش این پروژه بود که خوشبختانه هیچ کدام مانع کار نشد و با رعایت تمامی استانداردهای لازم، کار به پایان رسید.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با اشاره به اهمیت برج های جذب برای پایداری تولید گفت: هر کدام از واحد های شیرین سازی دارای یک برج جذب آمین می باشد که عملیات اصلی شیرین سازی گاز در این برج ها انجام می شود.

وی ادامه داد: این برج ها دارای 32 ردیف سینی میباشد که هرکدام از این ردیف سینی ها بر روی رینگها وساپورت های فلزی که به جداره برج جوش خورده است سوار می گردد و از آنجا که با گاز های اسیدی در تماس می باشد دچار خوردگی و فرسودگی شدید می شوند.

مهندس هاشمی تعمیرات اساسی ایمن و با کیفیت را، لازمه پایداری تولید در فصل زمستان دانست و تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته انشالله تعمیرات اساسی در این شرکت با اطمینان بسیار بالا و در زمان مقرر به پایان خواهد رسید.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم