تولید بیش از 18 میلیارد مترمکعب گاز در شرکت پالایش گاز فجرجم طی سال گذشته

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
27 اردیبهشت 1403
دیدگاه ها:
Untitled_91366-copy

تولید میعانات گازی شرکت در سال 1402 نیز حدود 3 میلیون و 300 هزار بشکه بوده که رشدی ۱۰ درصدی را نسبت به همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱،  از خود نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی خبر داد؛

تولید بیش از 18 میلیارد مترمکعب گاز در شرکت پالایش گاز فجرجم طی سال گذشته

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم از تحقق تولید 18 میلیارد و 200 میلیون مترمکعب گاز در این شرکت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، سیدمحمد مهدی هاشمی در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت،گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به تولید میعانات گازی به‌عنوان دیگر محصول ارزشمند این شرکت، گفت: تولید میعانات گازی شرکت در سال 1402 نیز حدود 3 میلیون و 300 هزار بشکه بوده که رشدی ۱۰ درصدی را نسبت به همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱،  از خود نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: تولید LPG  شرکت پالایش گاز فجرجم نیز در سال 1402 بیش از 28 هزار تن بوده  که 69 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه در سال 1401 نشان می‌دهد.

هاشمی افزایش سهم حوزه‌های نار وکنگان در تأمین خوراک ورودی پالایشگاه در سال 1402 نسبت به مدت مشابه در سال 1401 را از دلایل اصلی افزایش تولید محصولات جانبی پالایشگاه مانند میعانات گازی و LPG دانست.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم در پایان، تصریح کرد: سرآمد صنعت پالایش در زمینه بهره‌وری و پایداری کمی و کیفی در تولید محصولات در افق 1405، از مهم‌ترین ارکان جهت‌ساز شرکت پالایش گاز فجرجم محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط

مدیرعامل (2)

حمل و نقل جایگاه لجستیک در فجرجم دارد.

سرپرست حمل و نقل

بیش از ۳ هزار نفر ساعت خدمت رسانی امور حمل و نقل در جنگ ۱۲ روزه

الکتروموتور

الکتروموتور ۱۲۰۰ کیلووات داخلی با موفقیت نصب و راه‌اندازی شد.

photo22757361639

تقدیراز پژوهشگر فعال طرح نظام در هفته پژوهش

photo22727006489

الکترونیکی شدن ۳۱ فرم پرکاربرد سازمانی در شرکت پالایش گاز فجر جم

DSC00071

راه‌اندازی موفقیت‌آمیز سیستم اسکادا در شرکت پالایش گاز فجر جم