خودکفایی در تامین برق پالایشگاه با استفاده از ظرفیت های داخلی

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
27 آوریل 2022
دیدگاه ها:
14010275

  مهندس غلامرضا محمودی گفت: خوشبختانه با پیش بینی های لازم و راه اندازی کامل نیروگاه جدید، ظرفیت نیروگاه های برق پالایشگاه فجرجم به 140 مگاوات در روز رسیده است و ما در تابستان سال جاری به صورت کامل در این زمینه خودکفا هستیم.

رئیس واحد آب، برق وبخارخبر داد:
خودکفایی در تامین برق پالایشگاه با استفاده از ظرفیت های داخلی
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، رئیس واحد آب، برق وبخار اظهار داشت: در اوج پیک تابستان مصرف برق پالایشگاه 40 مگاوات است که انشالله با استفاده از ظرفیت داخلی این میزان برق تولید می شود.
 وی افزود: بی نیازی پالایشگاه فجرجم از برق توانیر و شبکه سراسری در تابستان، کمک بسیار خوبی به برق شهرستان جم و استان بوشهر خواهد بود و ما علیرغم قراردادی که جهت تامین برق پالایشگاه با توانیر داریم ، بابرنامه ریزی و  تمام توان در تابستان به کمبود برق توانیر کمک و دریافت برق خود را به حداقل خواهیم رساند.
 محمودی تصریح کرد: استقلال شبکه برق پالایشگاه ضمن اینکه به پایداری تولید و شیرین سازی گاز در شرکت کمک می کند، سبب می شود شبکه برق منطقه نیز پایدار تر شود و مردم در تابستان کمتر با خاموشی مواجه باشند.
 وی ادامه داد: انشالله کارهایی در شرکت پالایش گازفجرجم در دست اقدام است که در آینده نزدیک حتی این شرکت بتواند در مواقع ضروری ، برق مازاد خود را نیز به شبکه سراسری انتقال دهد.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم