ساعتی عشق با کارکنان کوهنورد شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
27 نوامبر 2019
دیدگاه ها:
13980961

سجاد بهزادي /خبرنگار شركت پالايش گازفجرجم (دالايي لاما )سخن شيريني دارد. او به علاقمندانش تاكيد مي كند "تلاش كنيد به جاهای جدیدی بروید که پیش از آن نرفته اید."

واقعا چند نفر از ما كاركنان شركت تلاش مي كنيم كه در طول هفته و حتي يكماه ، خود را از رنج بي تحركي و حضور در مكاني تكراري نجات دهيم؟چقدر از ما تلاش مي كنيم در هفته اي كه تكراري مي گذرد مكان جديدي براي ديدن و با هم بودن تجربه كنيم؟

گروه كوهنوردي شركت پالايش گازفجرجم ،يكي از منظم ترين گروه هاي ورزشي اين شركت است كه با شوق و عشق و انگيزه ي بالايي كه در وجود تمامي اعضاء ي آن وجود دارد هر هفته مكاني جديد را براي تحرك و لذت انتخاب مي كنند و به سادگي خوردن يك فنجان چاي كوله پشتي خود را برمي دارند و با راهنمايي انسان هايي شريف و بي ادعا كوهپيمايي مي كنند.عشق به سفر و ديدن طبيعت در وجود همه ي آنها وجود دارد و با شوق و علاقه صبح روز تعطيل خود را ،وقتي همگان خواب هستند سفر را آغاز مي كنند.تسليم محدوديت هاي سفر نمي شوند و در گرما و سرماي سال اين برنامه را متوقف نكرده اند.
براي اولين بار كوله پشتي خود را بستم و با اين عزيزان كوهنورد در مسير 12 كيلومتري در كوههاي اطراف جم همراه شدم.صبح زود بود و هنور خورشيد طلوع نكرده بود.اگر به زيبايي شفق باور نداشته باشي هرگز صبح روز تعطيلي كه در پي يك هفته كار و كوشش فرا رسيده است بيدار نخواهي شد. گفته ميشود در ساعاتي كه هنوز خورشيد طلوع نكرده است نوعي انرژي از زمين ساطع ميشود كه در هيچ زماني از شبانه روز نيست.در آن لحظه هر ذره از هستي در حال ساطع کردن مدام انرژی از خود است.به راستي قدر اين انرژي و زيبايي را چه كسي جزء يك كوهنورد مي داند.
كاركنان كوهنورد شركت پالايش گازفجرجم سالهاي سال است كه آغوش خود را براي سفر و عشق به ديدن زيبايي هاي طبيعت گشوده اند.چيزي كه بسياري از ديگر كاركنان از آن غافل هستند.اين عزيزان خود را محدود نکرده و از قید و بند بهانه هاي سفر نكردن به كوه و طبيعت رها شده اند .شايد اين روزها زندگي بر همه ما سخت تر از هميشه باشد اما كوهنوردان اين شركت  از زندگی خود همانگونه که هست لذت برده و سعی مي كنند با سفر كردن به كوه و نشانه هاي طبيعت انسان هاي صبورتري باشند.
نويسنده ي اين سطور سالهاي زيادي است كه تعطيلات آخر هفته ي خود را با خواندن كتاب سپري مي كند و غافل از اينكه (بیل بریسون) اعتقاد دارد با ارزش ترین و بزرگترین دستاورد سفر، تجربه چیزهای جدیدی است که در هیچ کتابی نوشته نشده است. كلاه خود را به احترام اين عزيزان از سر بر مي دارم و انگيزه و استواري آنها را مي ستايم.
بسیار سفر باید تا پخته شود خامی      صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم