سرپرست شرکت پالایش گاز فجرجم، در جریان برگزاری برنامه ماهانه «HSE تور» از سایت عملیاتی این شرکت بازدید کرد و بر رفع موارد ناایمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأکید نمود.

نویسنده:
روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجرجم
تاریخ انتشار:
08 مهر 1404
دیدگاه ها:
DSC09560

رفع موارد ناایمن و رسیدگی به پروژه‌های نیمه‌تمام در سریع‌ترین زمان ممکن، اولویت اصلی ماست.

دکتر حمید خدری، سرپرست شرکت پالایش گاز فجرجم، در جریان برگزاری برنامه ماهانه «HSE تور» از سایت عملیاتی این شرکت بازدید کرد و بر رفع موارد ناایمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأکید نمود.

این بازدید میدانی که در راستای رفع عدم انطباق‌های مهم در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) انجام شد، شامل بخش‌های مختلفی از جمله محوطه آب و بخار فاز یک بود.

در جریان این بازدید، موارد ناایمن در حوزه HSE شناسایی و مقرر گردید با همکاری مدیران پشتیبانی، تعمیرات و بهره‌برداری، در کوتاه‌ترین زمان ممکن مرتفع گردد.

دکتر خدری در حاشیه این بازدیدگفت: تأکید بر رفع موارد ناایمن و رسیدگی به پروژه‌های نیمه‌تمام در سریع‌ترین زمان ممکن، اولویت اصلی ماست.

سرپرست شرکت پالایش گاز فجرجم در بخش دیگری از سخنان خود به تأثیر فضای محیطی بر روحیه کارکنان اشاره کرد و افزود: بدون شک فضای صنعتی پالایشگاه هر چقدر مبلمانی زیباتر داشته باشد بر روحیه همکاران نیز تاثیر مثبت خواهد گذاشت.

وی دستور داد تا به فضای محیطی سایت عملیاتی رسیدگی شده و اقداماتی مانند نقاشی دیواری و خط نوشته‌های هنری بر روی اماکن مشخص اجرا شود.

دکتر خدری با بیان اینکه «شرکت پالایش گاز فجرجم، یادگار انسان‌های بزرگی بوده است»، افزود: «ما وظیفه انسانی و اخلاقی داریم که این شرکت را بهتر از گذشته به آیندگان بسپاریم».

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه مطالبات نیروی انسانی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد، اما نگهداری و مراقبت از تاسیسات شرکت در هر زمینه‌ای نیز باید مورد تأکید باشد.

این برنامه که به صورت ماهانه و با هدف کنترل و ارتقای مستمر استانداردهای HSE اجرا می‌شود، نشان از عزم شرکت برای ایجاد محیطی ایمن‌تر و بهبود مستمر شرایط کاری دارد.

مطالب مرتبط

۱۱

 رسیدن به بهره‌وری، همچنان یک اصل مهم در سازمان‌های دولتی است/ ICT باید توسعه‌دهنده سامانه‌های هوشمند باشد

۱

تقدیر فرماندار شهرستان از اقدامات پالایشگاه فجرجم در صیانت از منابع آب دشت ریز

۲

پلمپ تدریجی چاه‌های آب پالایشگاه فجرجم آغاز شد

اکبر ناظمی. پشتیبانی

ساماندهی پسماندها و اقلام مازاد شرکت پالایش گازفجرجم از طریق سامانه ستاد

۱

احترام و همکاری، انگیزه من در محیط کار است

سایت .

تاکید بر گذار از ایمنی فردی به “مدیریت ایمنی فرایند” در پالایشگاه / اجرای خط ۴۲ اینچ؛ گامی در مسیر بازگشت به اوج