سمینار شیوه های حفظ تندرستی و سلامت

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 مرداد 1395
دیدگاه ها:
default-featured-image

کمیته سلامت شرکت پالایش گازفجرجم با همکاری واحد بسیج پالایشگاه سمینار شیوه های حفظ تندرستی و سلامت را با حضور دکتر خادم در محل نمازخانه غدیر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم،سمینارشیوه های حفظ تندرستی بر مبنای طب سنتی ایران توسط مسئول کلینیک طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارایه گردید و مورد استقبال کارکنان نیز قرار گرفت.
خادم ضمن اشاره به قدمت طب سنتی در دنیا خاطرنشان کرد:با توجه به دیدگاه مکتب طب سنتی ایران به حفظ تندرستی افراد در مرحله اول و درمان در مرحله بعد توسط پزشک ،تلاش می شود با آموزه های لازم سلامت افراد حفظ شده و از ایجاد بیماری پیشگیری شود.
وی افزود:اساس درمان افراد با کنترل تغذیه صورت می گیرد و در صورت عدم بهبود از داروهای مفرد و ترکیبی استفاده خواهد شد.
مسئول کلینیک طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:ایران از نگاه طب سنتی ایران از طریق 6 راه ،آب و هوا،تغذیه خواب،ورزش،مسائل روحی و روانی، و نگهداشت مواد ضروری بدن و دفع مواد اولیه سلامت افراد در نظر گرفته می شود.
وی عنوان کرد:با توجه به زندگی در کلیه شهرهای مختلف ایران  ، مخصوصا شهر های با آب هوای گرم مثل عسلویه ، شیوه زندگی درست مورد غفلت قرار گرفته است که با آموزش شیوه صحیح زندگی به مردم می توان از بروز بسیاری از بیماری ها از اختلالات جسمی و روحی جلوگیری کرد که درصد بسیاری از این مشکلات با اصلاح شیوه زندگی و روش تغذیه حل خواهد شد.
در این سمینار همچنین به مواردی دیگر مانند تاثیر انواع خوراکیها بر روح وروان انسان ها و خلق وخوی افراد پرداخته شد وجمعی از کارکنان به اظهار نظر در این زمینه پرداختند.
توصیه های بهداشتی ومصرف انواع غذاهای بهداشتی با قابلیت های متفاوت در زمان های مخصوص به خود از دیگر مواردی بود که در این سمینار تشریح شد.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه