پایان تعمیرات اساسی در بزرگ ترین پالایشگاه گازی کشور

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
28 مهر 1403
دیدگاه ها:
photo14322421140

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم از پایان تعمیرات اساسی این شرکت پس از ۶ ماه کار طاقت فرسا در گرمای ۴۰ درجه خبر داد.

پایان تعمیرات اساسی در بزرگ ترین پالایشگاه گازی کشور

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم از پایان تعمیرات اساسی این شرکت پس از ۶ ماه کار طاقت فرسا در گرمای ۴۰ درجه خبر داد.

مهندس سید محمد مهدی هاشمی خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه اول سال جاری ۴ واحد شیرین سازی به همراه واحد های تزریق گلایکول، واحد تثبیت معیانات گازی ، ۶ دیگ بخار ۴۵ و ۶۵ تنی، مخازن ذخیره میعانات گازی و ذخیره آب در این شرکت مورد تعمیرات اساسی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: تعمیرات اساسی در شرکت پالایش گازفجرجم هر ساله و به منظور حفظ پایداری واستمرار تولید و در جهت تأمین سوخت پاک صنایع و هموطنان در جای جای کشور عزیزمان، انجام می شود.

مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم افزود: تعمیرات اساسی واحد های اصلی پالایشگاه و واحد های جانبی در حالی به پایان رسید که تمامی الزامات HSE نیز رعایت گردید و بحمد لله هیچ گونه حادثه ناتوان کننده ای نداشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت تولید و منابع خوراک در شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: خوراک این شرکت از حوزه های نار، کنگان و پارس جنوبی تامین می شود و آماده تولید حداکثری مطابق تعهد در پاییز و زمستان پیش رو هستیم.

مطالب مرتبط

جامعی

تأیید “منصفانه بودن” صورت‌های مالی شرکت پالایش گاز فجر جم در مجمع عمومی

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان