آبگیری از سد باغان در پایان سال 1400

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
14 شهریور 1400
دیدگاه ها:
140006144

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر ابراز امیدواری کرد: در بهمن ماه سال جاری کار ابگیری سد باغان آغاز شود و در پایان سال این آب به شهرستان جم برسد.

آبگیری از سد باغان در پایان سال 1400/تسریع در راه اندازی سد عظیم باغان با سرمایه گذاری پالایشگاه گاز جممدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر در بازدید خود از سد باغان گفت: تلاش خواهیم کرد تا پایان سال 1400 آب سد باغان را به شهرستان جم برسانیم.
وی ادامه داد: پالایشگاه گاز فجرجم تا کنون 110 میلیارد تومان در احداث این سد سرمایه گذاری کرده است و اگرکمک این شرکت نبود، پیشرفت پروزه سالها به عقب می افتاد.
علی محمدی تصریح کرد: بدنه سد 61 درصد وخط انتقال نیز 68 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و انشالله در سه ماهه آینده پروژه خط انتقال تکمیل می شود.
وی افزود: تاسیسات سازه ای سد باغان تا مهرماه سال جاری به پایان می رسد و تاسیسات برق این سد نیز از نیروگاه گاز تشان تامین خواهد شد.

مطالب مرتبط

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان

sajad

در تب گرمای شدید جنوب، کارگران فجرجم برای پایداری تولید می‌جنگند