آمادگی واحد پالایش شرکت پالایش گازفجرجم برای فرآورش حداکثری گاز

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
15 دسامبر 2024
دیدگاه ها:
photo15595504498

هر ساله با شروع فصل گرما و کاهش مصرف بخش پایین دستی، جهت رفع ایراد و اشکال از تجهیزات فرآیندی و همچنین پیاده سازی طرح هایی که میتواند باعث بهبود وضعیت تولید شود، واحد‌های عملیاتی با برنامه ریزی مشخص جهت تعمیرات اساسی از سرویس خارج و پس از عملیات شستشوی شیمیایی در اختیار واحد تعمیرات اساسی قرار می‌گیرد.

در راستای تولید پایدار و ایمن:

آمادگی واحد پالایش شرکت پالایش گازفجرجم برای فرآورش حداکثری گاز

 به گزارش روابط عمومی؛ مسئول عملیات پالایش شرکت پالایش گازفجرجم گفت: هر ساله با شروع فصل گرما و کاهش مصرف بخش پایین دستی، جهت رفع ایراد و اشکال از تجهیزات فرآیندی و همچنین پیاده سازی طرح هایی که میتواند باعث بهبود وضعیت تولید شود، واحد‌های عملیاتی با برنامه ریزی مشخص جهت تعمیرات اساسی از سرویس خارج و پس از عملیات شستشوی شیمیایی در اختیار واحد تعمیرات اساسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: در سال جاری نیز پنج ردیف تصفیه گاز ، جدا کننده های ورودی فاز یک و دو کوره گازهای اسیدی بطور کامل مورد تعميرات اساسي قرار گرفت.

عباس حق پرست ادامه داد: مسئول عملیات پالایش ادامه داد: عملیات شستشوی مبدل های حرارتی و تعمیرات لازم در برج ها، مخازن ، بررسی و رفع عیب از کنترل ولوها و … از جمله فعالیت های بوده که در این دوره از تعمیرات اساسی انجام شده است.

وی اظهار داشت: کارکنان واحد پالایش در تمام شرایط سخت آب و هوایی در جهت خدمت به هموطنان با تمام وجود مشغول هستند و سعی در تولید ایمن و پایدار در طول سال دارند.

مسئول عملیات پالایش شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد: موج جدید سرما در راه است و ما آماده تولید حداکثری، مطابق تعهد هستیم.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم