افتتاح سه پروژه مهندسی در شرکت پالایش گاز فجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
06 فوریه 2024
دیدگاه ها:
فجرجم_87469

پروژه تصفیه پساب صنعتی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که با تکنولوژی مراکز دانش‌بنیان در این شرکت اجرا شده و ان‌شاءلله مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، سیدمحمد مهدی هاشمی، مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم با تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر، اظهار داشت:

پروژه تصفیه پساب صنعتی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که با تکنولوژی مراکز دانش‌بنیان در این شرکت اجرا شده و ان‌شاءلله مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: روند آزمایشی این پروژه اکنون در حال طی شدن است و با توجه به الزام صیانت از محیط زیست تعریف و پیاده‌سازی شده است.

وی ادامه داد: پروژه تصفیه پساب صنعتی این شرکت برای نخستین بار در کشور و منحصراً برای پساب‌های صنعتی طراحی شده و نقش مهمی در صیانت از محیط زیست خواهد داشت.

هاشمی بازسازی و نوسازی کامل مرکز تحقیق و توسعه آزمایشگاه صنعتی در شرکت پالایش گاز فجرجم را نیز از دیگر پروژه‌های مهم دهه فجر دانست و اظهار داشت: این پروژه نظر به اهمیت مقوله تحقیق و پژوهش در پیشبرد اهداف شرکت، تعریف شده و به زودی به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه احداث خوابگاه کارآموزان (مهمان‌سرا) مرکز آموزش شهید بهشتی در مجتمع مسکونی وابسته به این شرکت، گفت: بدون شک توسعه این مرکز در حوزه آموزش نیروهای بدو استخدام و حین استخدام پالایشگاه‌های پارس جنوبی و فجرجم تاثیر به سزایی خواهد داشت.

وی در پایان، افزود: در طول سال، دوره‌های آموزشی زیادی برای کارکنان صنعت گاز کشور در این مرکز انجام می‌شود؛ از این رو، توسعه بخش خوابگاهی آن، یک ضرورت است.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم