افزایش گازبها بر اساس مُر قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی است

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
06 مارس 2023
دیدگاه ها:
image-news105

افزایش گازبها بر اساس مُر قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی است .

براساس بند «م» تبصره یک و بند «ک» تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۱ مصوب مجلس شورای اسلامی، شرکت ملی گاز ایران به عنوان یکی از دستگاه‌های زیرمجموعه دولت از ۱۶ آذرماه امسال مکلف شد الگوی مصرف گاز برای اقلیم‌های مختلف را اصلاح و گازبهای مشترکین را براساس تعرفه‌های جدید محاسبه کند؛ لذا اعمال تعرفه‌های جدید در قبوض مشترکین به منزله عمل به مُر قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، مسلم رحمانی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی این شرکت با بیان این مطلب، اظهار داشت: اصلاح تعرفه گازبهای بخش خانگی به عنوان وظیفه محوله از سوی مجلس به دولت و با هدف مدیریت مصرف گاز و کمک به اقشار توانخواه در سازمان‌های بهزیستی و کمیته امداد انجام شده است.

وی ادامه داد: بر اساس بند «ک» تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۱، گازبهای مشترکین تحت پوشش نهادهای حمایتی و بهزیستی که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند، رایگان بوده و تأمین اعتبار این طرح از محل افزایش قیمت گازبهای مشترکین پرمصرف است.

مدیر امور هماهنگی گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در رابطه با اعمال تخفیف 70 درصدی در قبوض جدید گفت: بر اساس مصوبه هیأت وزیران مورخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱، به دلیل شدت برودت دما در زمستان امسال که گستردگی و ماندگاری بی‌سابقه‌ای داشت، مقرر شد رشد تعرفه‌های مندرج در جدول دوره سرد سال خانگی نسبت به تعرفه‌های قبل از مصوبه، به میزان 70 درصد تا سقف تعیین‌شده کاهش یابد.

رحمانی در ادامه، افزود: ضمناً این نکته نیز باید مدنظر باشد که دوره اعمال این تخفیف ۷۰ درصدی تا پایان سال ۱۴۰۱ خواهد بود و طبیعتاً گازبهای مشترکین از ابتدای سال 1402 با تعرفه‌های جدید اعمال خواهد شد.

وی در پایان، با اشاره به مبلغ بالای گازبها برای برخی مشترکان با توجه به مصوبه دولت و بر اساس تعرفه‌های جدید، گفت: با وجود اعمال تعرفه‌های جدید و سرمای کم‌سابقه زمستان سال جاری، تنها 2.7 درصد مشترکین که حدود ۱۰ درصد از کل مصارف بخش خانگی را به خود اختصاص داده‌اند، در محدوده بسیار پرمصرف قرار گرفته؛ با این حال این تعداد از مشترکین نیز در قبض‌های خود، مشمول تخفیف ۷۰ درصدی شده‌اند.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم