بازدید مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از پالایشگاه فجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
17 دی 1401
دیدگاه ها:
14011017 8

مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان بوشهر از پروژه ها و اقدامات محیط زیستی شرکت پالایش گاز فجر جم بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید، مهندس اله وردی مدیر عملیات پالایشگاه و مهندس عرب زاده رئیس اداره محیط زیست شرکت به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه های زیست محیطی در شرکت پالایش گازفجرجم پرداختند.
 
مهندس مرتضی عرب زاده اظهار نمود: شرکت با داشتن برنامه (EMP )اقدامات و پروژه های محیط زیستی خود را حتی فراتر از الزامات در جهت پیشگیری و کنترل آلایندگی پیگیری و اجرا نموده است.
 
وی افزود: بی شک هر صنعتی با توجه به ماهیت کاری خود عاری از هر گونه آلایندگی نیست، ولی مهم عزم و اراده ای هست که می بایست در صنایع وجود داشته باشد و ما با حمایت و بینش عمیقی که مدیرعامل محترم و مجموعه هیات رئیسه در حوزه های زیست محیطی دارند در جهت بهبود وضع موجود مصمم هستیم.

مطالب مرتبط

جامعی

تأیید “منصفانه بودن” صورت‌های مالی شرکت پالایش گاز فجر جم در مجمع عمومی

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان