تعویض و جایگزینی لامپ‌های پروژکتور LED در کارگاه مرکزی شرکت پالایش گاز فجر جم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
12 آذر 1403
دیدگاه ها:
photo15302741073

به دنبال انجام این کارسطح روشنایی محوطه کارگاه ارتقاء یافته است و شاهد کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری نیز هستیم.

با هدف مصرف بهینه انرژی:

تعویض و جایگزینی لامپ‌های پروژکتور LED در کارگاه مرکزی شرکت پالایش گاز فجر جم

رئیس اداره تعمیرات برق شرکت پالایش گازفجرجم، از تعویض و جایگزینی لامپ‌های پروژکتور LED در کارگاه مرکزی این شرکت با هدف مصرف بهینه انرژی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، احمد حسین محمدپورخاطرنشان کرد: به دنبال انجام این کارسطح روشنایی محوطه کارگاه ارتقاء یافته است و شاهد کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری نیز هستیم.

وی افزود: در این عملیات بیش از ۱۲۰ لامپ پروژکتور کم‌مصرف LED با موفقیت در مدت کوتاهی در کارگاه مرکزی جدید شرکت پالایش گاز فجر جم تعویض و جایگزینی شد.

رئیس اداره تعمیرات برق شرکت پالایش گازفجرجم،با اشاره به لامپ‌های گازی قدیمی این کارگاه گفت: آن لامپ ها مصرف بالا و استهلاک زیادی داشتند و اقدام جدید همکاران واحد برق به کاهش هزینه‌های انرژی و بهینه‌سازی عملکرد روشنایی کمک شایانی کرده است.

وی ادامه داد: این پروژه علاوه بر کاهش قابل‌توجه هزینه‌های انرژی، در بلندمدت به کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیرات نیز کمک خواهد کرد.

محمد پور با تقدیر از همکاران خود، کار انجام شده را نمونه‌ای از تعهد و مسئولیت‌ پذیری در راستای تحقق اهداف سازمانی دانست و اظهار داشت: اجرای پروژه با مشارکت تیمی متشکل از متخصصان و تکنسین‌های مجرب بخش تعمیرات برق شرکت انجام گرفته است .

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم