تقدیر مدیرهماهنگی و نظارت بر تولید از مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
19 مهر 1402
دیدگاه ها:
14020719

دکتر احمد زمانی مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران؛ طی اهداء لوحی از مهندس سید محمد مهدی هاشمی مدیرعامل پالایشگاه، به خاطر حضور جهادی و میدانی در صحنه صنعت گاز کشور تقدیر کرد.

دکتر احمد زمانی مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران؛ طی اهداء لوحی از مهندس سید محمد مهدی هاشمی مدیرعامل پالایشگاه، به خاطر حضور جهادی و میدانی در صحنه صنعت گاز کشور تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، در بخشی از این تقدیر نامه آمده است:

مجموعه بزرگ شرکت های پالایشی گاز کشور به جهت استمرار و توسعه تولید پایدارگاز، افتخار همکاری با بهترین فرزندان این مرز وبوم را در کارنامه زرین خود داشته که همواره توام با کسب موفقیت های بسیار در صحنه های متعدد به جهت خدمت رسانی به هم وطنان بوده که نهفته در تدبیر و درایت مدیران مصمم ومتعهد است و همیشه این صنعت به داشتن نیروهای متدین و توانمند می بالد.

مطالب مرتبط

جامعی

تأیید “منصفانه بودن” صورت‌های مالی شرکت پالایش گاز فجر جم در مجمع عمومی

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان