دکتر نجفی خبر داد

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
11 مرداد 1400
دیدگاه ها:
140005117

واكسيناسيون كاركنان شركت پالايش گازفجرجم

رئیس مرکز سلامت کار شرکت پالایش گازفجرجم گفتطبق برنامه های اعلام شده و تعیین گروه های هدف، تا کنون تعداد زیادی از کارکنان این شرکت در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند وحداقل یک دوز این واکسن را دریافت کرده اند.
وی افزودانتظار می رود در مجموع تعداد 500 نفر از کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم که ساکن شهرک توحید ویا شهرستان جم هستند تا پایان فرصت تعیین شده واکسینه شوند.
دکتر نجفی در مورد دیگر گروه های سنی شاغل در پالایشگاه  نیز گفتانشالله بر اساس اعلام گروه های جدید هدف که از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود واکسیناسیون دیگر گروه های سنی نیز طبق برنامه های زمانبندی شده انجام می شود.
وی ادامه دادخوشبختانه تاکنون شاهد استقبال خوبی از سوی کارکنان بودیم و انشالله با زحماتی که همکاران من در کادر درمان ومرکز سلامت کار انجام می دهند، واکسیناسیون به خوبی ادامه خواهد داشت.
گفتنی است از چند روز گذشته واکسیناسیون کارکنان شرکت در گروه سنی۵۰سال به بالا که ساکن شهرک توحید وشهرستان جم هستند و دارای پرونده پزشکی در کلینیک خانواده هستند آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

مطالب مرتبط

جامعی

تأیید “منصفانه بودن” صورت‌های مالی شرکت پالایش گاز فجر جم در مجمع عمومی

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان