دیدار صمیمی مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم با فرماندار شهرستان

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
24 فروردین 1398
دیدگاه ها:
139801241

فرماندار شهرستان جم در اين ديدار ضمن قدرداني از تلاش هاي گسترده ي شركت پالايش گازفجرجم، اين شركت را پيشقراول توجه به مسئوليت هاي اجتماعي در ميان ديگر شركت هاي نفتي منطقه دانست.

فرماندار شهرستان جم در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش های گسترده ی شرکت پالایش گازفجرجم، این شرکت را پیشقراول توجه به مسئولیت های اجتماعی در میان دیگر شرکت های نفتی منطقه دانست.
وی گفت: بخش مهمی از حمایت ها وپشتیبانی های انجام شده به تیم پارس جم و همچنین برگزاری برنامه های روز جم نیز توسط شرکت پالایش گازفجرجم انجام شده است و مردم منطقه بدون شک قدردان این توجه هستند.
محمد حسینی در این دیدار به تشریح برخی از پروژه های مهم انجام شده در شهرستان جم طی سال 97 پرداخت و اظهار داشت: برخی از این پروژه های مهم با مشارکت شرکت پالایش گازفجرجم به ثمر نشست.
 مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت توجه بیش از پیش به مقوله مسئولیت های اجتماعی ،خواستار همگرایی دیگر شرکت های منطقه نسبت به این دغدغه جدی در شهرستان شد.
وی افزود: ابلاغ به کار پیمانکار جهت اجرای بخش دوم جاده جم به پالایشگاه نیز اعلام شده و به زودی این کاراز سمت شرکت پالایش گازفجرجم عملیاتی میشود.
مهندس نجفی ادامه داد: خط انتقال آب سد باغان نیز 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با پیشرفتی که در ساخت سد نیز شاهد هستیم انشالله در سالهای آینده با نزول رحمت الهی و آبگیری ،میزان برداشت شرکت از آب های زیر زمینی منطقه به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
گفتنی است در این دیدار رئیس پشتیبانی شرکت ،مشاور مدیرعامل در مسئولیت های اجتماعی و رئیس روابط عمومی نیز حضور داشتند.

مطالب مرتبط

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان

sajad

در تب گرمای شدید جنوب، کارگران فجرجم برای پایداری تولید می‌جنگند