ظرفیت های سازمان ما مورد توجه گروه ارزیابی قرار گرفت

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
27 آذر 1396
دیدگاه ها:
139609271

مهندس فرهنگ در آخرین نشست تولید آذر ماه سال جاری با اشاره به ارزیابی شرکت در هفته گذشته توسط گروه ارزیابی گفت: ظرفیت های این شرکت به گونه ای است که فرایند ارزیابی در آن به خوبی پیش رفت و بسیاری از قابلیت های سازمان مورد تایید گروه ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، مهندس فرهنگ اضافه کرد: سازمان فرایند ارزیابی خوبی در هفته گذشته پشت سر گذاشت و کار تیمی ما به خوبی نمود پیدا کرد.
وی افزود: فارغ از نتیجه و امتیازی که به زودی از طرف ارزیابان اعلام میشود، یادگیری و انتقال دانش مستمر دراین شرکت در حال جاری شدن است.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم ادامه داد: پالایشگاه جم اکنون در مسیری قرار دارد که خود می تواند ارزیاب تربیت و به شرکت ملی گاز معرفی کند.
وی تصریح کرد: در ارزیابی انجام شده توسط ارزیابان، فرایند محوری در پالایشگاه بعنوان نقطه قوت سازمان اعلام شده است.

مطالب مرتبط

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان

sajad

در تب گرمای شدید جنوب، کارگران فجرجم برای پایداری تولید می‌جنگند