معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
27 فروردین 1401
دیدگاه ها:
140101271

امروز ۲۷ فروردین ماه طی آیینی با حضور جمعی از مدیران و کارکنان، مهندس سید محمدمهدی هاشمی بعنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گازفجرجم منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم؛ مهندس هاشمی در مراسم معارفه خود از کسانی یاد کرد که در طول تاریخ صنعت گاز،نقش مهمی در اعتلای این صنعت داشتند.
وی گفت: مدیران و کارکنان زیادی در پالایشگاه فجرجم منشاء خیر و برکات زیادی بودند اما اکنون در بین ما نیستند و جا دارد یاد آنها را گرامی بداریم.
سرپرست جدید شرکت پالایش گازفجرجم در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به مسئولیت حساس مدیریت در این شرکت؛ از مجموعه شرکت ملی گاز ایران به خاطر اعتمادی که به وی داشته است تقدیر کرد.
وی تاکید کرد: طی سالهای گذشته ارتباط من با  مجموعه پالایشگاه فجرجم هرگز کم رنگ نشد و امیدوارم با ظرفیت های عظیم نیروی انسانی که در این شرکت است بتوانیم فصل جدیدی از کار و تولید را آغاز کنیم.
در این نشست همچنین مهندس نجفی و مهندس فرهنگ، مدیران عامل سابق شرکت پالایش گازفجرجم نیز ضمن تبریک انتصاب مهندس هاشمی، به اهمیت پالایشگاه جم و دستاوردها و نقش آن در سبد انرژی کشور پرداختند.

مطالب مرتبط

5

بازدید مدیرعامل شرکت از پروژه توسعه بیمارستان جم

photo21775331739

تحقق ۱۰۰ درصدی معاینات طب صنعتی نیروهای پیمانکار

1

تأکید مدیرعامل پالایشگاه فجر جم بر برداشت حداقلی آب از چاه‌های شهرک توحید تا پایان سال

۱.۱

ساماندهی و تفکیک گسترده ضایعات در سلویج امور کالا

مدیرعامل ۱

پایان فعالیت دفتر خرید این شرکت در شهر شیراز/ استفاده قانونی از ظرفیت های اقتصادی در شهر جم

2

آغاز عملیات امحاء ۱۸۰ تن پسماند صنعتی و ویژه