مقابله با کرونا در شرکت پالایش گازفجرجم(9)

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
14 آوریل 2020
دیدگاه ها:
139901261

اقدامات كنترلي بمنظور عدم شيوع ويروس كرونا در شركت بسيار بالاست

مديرعامل شركت پالايش گازفجرجم گفت: خوشبختانه اقدامات كنترلي بمنظور عدم شيوع ويروس كرونا در شركت بسيار بالاست و تمامي بخش هاي عملياتي و پشتيباني با رعايت كليه پروتكل هاي بهداشتي و HSE در شركت فعال هستند .
وي افزود: با توجه به  نامگذاري سال به نام ” جهش توليد” و اهميت توليد در شركت پالايش گازفجرجم ؛ تدابیر لازم برای پیشگیری ویروس کرونا در مناطق عملیاتی صنعت نفت از اهميت بالايي برخوردار است و به دنبال آن شركت پالايش گاز فجرجم نيز اقدامات گسترده اي تا كنون انجام داده است .
عبدالصمد نجفي خاطر نشان كرد: به دنبال اقدامات انجام شده در مقابله با شيوع ويروس كرونا ،اكنون توليد در شركت پالايش گازفجرجم به شكل پايداري در حال انجام است و هيچ گونه خللي در روند توليد ايجاد نشده است .
وي تصريح كرد: سلامتي جسمي، روحي و رواني كاركنان و اعتماد عمومي آنها نسبت به اقدامات صورت گرفته در اولويت برنامه هاي شركت قرار دارد و همه كاركنان با انگيزه بالا و توكل به خداوند متعال و رعايت تمامي اصول بهداشتي به پايداري توليد اهتمام دارند.
مديرعامل شركت پالايش گازفجرجم اضافه نمد: به دنبال تاكيد مقام عالي وزارت و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته درباره کاهش حضور نفرات ، اكنون شاهد كاهش كاركنان شركت پالايش گازفجرجم در حداقل ترين شرايط ممكن هستيم و در بخش هايي نيز دوركاري در برنامه هاي واحدهاي مختلف قرار داديم كه يقينااین اتفاق به سلامت بیشتر کارکنان پالايشگاه كمك خواهد كرد.

مطالب مرتبط

وزیر نفت

احیای دو پالایشگاه گازی، مسئولیت جدید شرکت ملی گاز/ برطرف کردن آسیب پالایشگاه فجر جم در جریان جنگ ۱۲روزه کار بسیار ارزشمندی بود.

photo24797254795

اسرائیل و آمریکای جنایتکار تنها به فکر منافع خودشانند

photo24782902386

‌نخستین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی / آمادگی جمهوری اسلامی برای همکاری با همسایگان

photo24539249740

بیعت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت گاز کشور با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)

photo24709840431

حضور وزیر نفت و معاون وزیر نفت در اجتماع میثاق با رهبر منتخب

photo24675515189 (1)

‌تأمین سوخت بی‌وقفه ادامه دارد/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم