نشست شورای شهر ریز با مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
07 مهر 1400
دیدگاه ها:
14000771

در این نشست که با حضور همه اعضای شورای و شهردار شهر ریز برگزار گردید مطالبات عمرانی و زیر بنایی منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کمک به تکمیل راه های مواصلاتی بخش ریز به شرکت پالایش گازفجرجم و ساخت قطعه دوم راه پالایشگاه به جم از مهم ترین مطالبات شوراهای اسلامی بود.
در این دیدار مهندس نجفی نیز به تشریح عملکرد پالایشگاه جم در حوزه های مختلف پرداخت و حضور این شرکت در منطقه را، مهم ترین عامل رشد وتوسعه محیط پیرامونی دانست.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده نقش این شرکت در حوزه های مختلف مسئولیت های اجتماعی برابر قانون پررنگ تر باشد.
اقدامات صورت گرفته در زمینه سلامت بهداشتی و HSE کارگران، محیط زیست، طرح طبقه بندی مشاغل و بیمه تکمیلی از دیگر مواردی بود که مهندس نجفی در سخنان خود به آنها اشاره کرد.

مطالب مرتبط

Untitled-1 copy

راه‌اندازی آزمایشی بزرگ‌ترین کمپرسور پالایشگاه؛ گامی بلند در تأمین پایدار هوای فشرده

Untitled-1

پیشرفت چشمگیر در پروژه تفکیک گازی پالایشگاه فجرجم؛ حفاری ۹۰۰ متری در نیمی از زمان پیش‌بینی شده

خدری

استقرار «Permit Office» در پالایشگاه؛ گامی راهبردی برای ارتقای ایمنی وانضباط عملیاتی

photo28786173517

خرید و نصب کمپرسور هوای ششم در پالایشگاه فجرجم؛ گامی مؤثر در پایداری تولید

photo28778350444

آماده‌سازی الکتروموتورهای واحد ۴۴۰۰ در گرمای سوزان

sajad

در تب گرمای شدید جنوب، کارگران فجرجم برای پایداری تولید می‌جنگند