پایان عملیات تعمیرات اساسی سه واحد شیرین سازی

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
07 مرداد 1396
دیدگاه ها:
13960571

رئیس تعمیرات اساسی و نوسازی شرکت پالایش گازفجرجم گفت: عملیات تعمیرات اساسی سه واحد شیرین سازی این شرکت که از فروردین ماه سال جاری آغاز شده بود اکنون به پایان پذیرفته است .

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گازفجرجم، حسین اردشیری اظهارداشت: در حال حاضر کار تعمیرات اساسی سه واحد شیرین سازی شرکت به اتمام رسیده است و کار تعمیرات اساسی واحد چهارم نیز در حال انجام است.
وی ادامه داد: انتظار می رود در نیمه اول مهرماه جاری عملیات تعمیرات اساسی شرکت بصورت کامل به پایان برسد.
 رئیس تعمیرات اساسی و نوسازی شرکت پالایش گازفجرجم تصریح کرد:کل مجموعه نیروهای انسانی با احساس مسئولیت بالا وانجام کار با کیفیت،ایمن و به موقع کارهای تعمیراتی را روزانه انجام می دهند
وی در بخش دیگری از اظهارات خود نیز با حضور در ایستگاه موقت نظام همیاری و مشارکت شرکت پالایش گازفجرجم گفت: نظام همیاری و مشارکت در خارج کردن یک سازمان از وضعیت سکون نقش موثری دارد.
اردشیری اضافه کرد: نقش دبیران این نظام نیر در سود و صرفه اقتصادی شرکت و جذب پیشنهادهای ناب بسیار حایز اهمیت است.
وی از استقبال کارکنان و کارگران مجموعه تعمیرات اساسی از ایستگاه پیشنهادات نظام مشارکت سخن گفت و اظهار داشت: حضور دبیران و مسئولان نظام همیاری و مشارکت پالایشگاه در کنار واحدهای عملیاتی اقدامی بسیار ضروری و مبتکرانه بوده است.

مطالب مرتبط

۱.۱

ساماندهی و تفکیک گسترده ضایعات در سلویج امور کالا

مدیرعامل ۱

پایان فعالیت دفتر خرید این شرکت در شهر شیراز/ استفاده قانونی از ظرفیت های اقتصادی در شهر جم

2

آغاز عملیات امحاء ۱۸۰ تن پسماند صنعتی و ویژه

1

هوش مصنوعی به ارتقای تصمیم‌گیری‌های HSE کمک می‌کند

۱

انجام منظم عملیات پیگرانی خط لوله گاز کنگان با هدف پایداری فرآیند پالایشگاه

۳

انعقاد قرارداد طراحی و توسعه سامانه جامع هوشمند HSE و پدافند غیرعامل مبتنی بر هوش مصنوعی