بهمن ماه آخرین مهلت انجام معاینات طب صنعتی کارکنان رسمی

نویسنده:
محمد بهزادی نسب
تاریخ انتشار:
10 بهمن 1403
دیدگاه ها:
عرب زاده

بر اساس دستورالعمل معاینات طب صنعتی وزارت نفت همه کارکنان شرکت بایستی هر ساله، معاینات خود را انجام دهند تا سلامتی آنها پایش و کنترل گردد.

بهمن ماه آخرین مهلت انجام معاینات طب صنعتی کارکنان رسمی

 مرتضی عرب زاده؛ سرپرست واحد بهداشت صنعتی شرکت گفت: بر اساس دستورالعمل معاینات طب صنعتی وزارت نفت همه کارکنان شرکت بایستی هر ساله، معاینات خود را انجام دهند تا سلامتی آنها پایش و کنترل گردد.

وی افزود: تا کنون ۸۵ درصد از کارکنان رسمی به مرکز سلامت کار مراجعه کرده که پرونده تعدادی از آنها به دلایلی همچون: عدم انجام ارجاعات پزشکی، عدم انجام شنوایی سنجی بسته نشده و بدیهی است پرونده این افراد پس از تکمیل تمامی مراحل، وارد مرحله صدور نظریه پزشک طب کار خواهد شد.

وی تأکید کرد: با عنایت به دریافت ابلاغیه های بالادستی در صورتی که شاغل، معاینات خود را انجام یا تکمیل ننماید عبارت *تلقی شغل نامناسب برای کارمند* به عنوان نتیجه معاینات،ثبت خواهد شد و تمامی تبعات عدم انجام آن بر عهده خود فرد می باشد.

بنابراین از همکارانی که تا کنون موفق به انجام یا تکمیل معاینات خود نشده تقاضا می شود تا پایان بهمن سال جاری، این مهم را محقق نمایند.

 عرب زاده در پایان گفت: به زودی گزارش به روزه شده ای از آخرین وضعیت معاینات انجام شده را به رؤسای واحدها ارسال خواهیم کرد.

مطالب مرتبط

1

برگزاری آیین بزرگداشت سالروز ورود تاریخی رهبر انقلاب

حمید خدری

تولید بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب گاز در شرکت پالایش گازفجرجم

DSC04331

طرح زیباسازی محیط صنعتی شرکت با هنر نقاشی.

photo23783598079 (1)

مصرف بیش از ۱۹ میلیارد مترمکعب در یک ماه/ تولید بیش از یک میلیاردو ۵۰۰ میلیون متر مکعب در شرکت پالایش گازفجرجم

DSC04276

پایداری ارتباطات رادیویی پالایشگاه گاز فجر جم با نگهداری تخصصی ۱۱ دکل مخابراتی

DSC04222

استقرار دستگاه ام‌آر‌آی بیمارستان توحید در کمتر از ۶ ماه آینده