دکتر نجفی خبر داد

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
11 مرداد 1400
دیدگاه ها:
140005117

واكسيناسيون كاركنان شركت پالايش گازفجرجم

رئیس مرکز سلامت کار شرکت پالایش گازفجرجم گفتطبق برنامه های اعلام شده و تعیین گروه های هدف، تا کنون تعداد زیادی از کارکنان این شرکت در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند وحداقل یک دوز این واکسن را دریافت کرده اند.
وی افزودانتظار می رود در مجموع تعداد 500 نفر از کارکنان شرکت پالایش گازفجرجم که ساکن شهرک توحید ویا شهرستان جم هستند تا پایان فرصت تعیین شده واکسینه شوند.
دکتر نجفی در مورد دیگر گروه های سنی شاغل در پالایشگاه  نیز گفتانشالله بر اساس اعلام گروه های جدید هدف که از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود واکسیناسیون دیگر گروه های سنی نیز طبق برنامه های زمانبندی شده انجام می شود.
وی ادامه دادخوشبختانه تاکنون شاهد استقبال خوبی از سوی کارکنان بودیم و انشالله با زحماتی که همکاران من در کادر درمان ومرکز سلامت کار انجام می دهند، واکسیناسیون به خوبی ادامه خواهد داشت.
گفتنی است از چند روز گذشته واکسیناسیون کارکنان شرکت در گروه سنی۵۰سال به بالا که ساکن شهرک توحید وشهرستان جم هستند و دارای پرونده پزشکی در کلینیک خانواده هستند آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

مطالب مرتبط

photo20651932965

عملیات توقف کلی (Total Shut Down) در شرکت پالایش گازفجر

photo20611357138

در حال حاضر حدود ۱۷ پروژه زنده در دست اجرا داریم که باید پیوسته و مستمر پیش برود، و همکاران ما با تلاش و جدیت در حال پیشبرد آن هستند

photo20609286945 (1)

دکتر حمید خدری در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم، بر لزوم احیاء ظرفیت تولید و ترمیم زخم‌های های صورت گرفته در شرکت پالایش گازفجرجم تاکید کرد

photo20626953709

معارفه سرپرست جدید شرکت پالایش گاز فجر جم با حضور محمدرضا جولایی، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران برگزار شد

photo20607851751

معارفه مدیرعامل جدید شرکت پالایش گازفجرجم

photo20575238970

سرعت گرفتن روند اجرای پروژه بیمارستان توحید جم/ بهره‌برداری از بخش‌های جدید تا مهرماه